Centrul de Proiecte
Timișoara
Noutăți
22 noiembrie 2023

„Power Station+ | Școli creative” – Sesiune online de întrebări și răspunsuri

Vrei să aplici la programul „Power Station+ | Școli creative”? Hai să ne întâlnim! Sesiune deschisă pentru organizații din toată țara.
Sesiune Q&A online „Power Station+ | Școli creative”

Luni, 27 noiembrie 2023, ora 15:00, colegii noștri Alexandru Boca, expert programe și proiecte, Teodora Borghoff, expertă relații comunitare și incluziune socială în cadrul Echipei Curatoriale Timișoara 2023 și Raluca Iacob, Coordonatoare Power Station și monitorizare-evaluare rezultate și impact, îți vor răspunde la întrebările legate de aplicația pe care o pregătești. La întâlnire vor fi prezenți și Carmen Proteasa și Marian Tătaru, din partea Administrației pentru Sănătate și Educație a Municipiului Timișoara.

Înscrie-te până luni, ora 12:00, cu un e-mail la adresa contact@centruldeproiecte.ro cu numele tău, adresa de e-mail și numărul de telefon, iar noi vom reveni pe e-mail cu link-ul întâlnirii online. 

Înainte de întâlnire te invităm să parcurgi Anunțul de lansare a programului și Ghidul solicitantului. Programul de finanțare Power Station+ | Școli creative are trei direcții tematice:

  • Resurse creative: vizează activități de formare, de dezvoltare de comunități profesionale și de resurse pentru educația culturală și integrarea artei în educație, dedicate cadrelor didactice.
  • Parteneriate creative: vizează proiecte care propun activități artistice și educativ-culturale care pornesc de la un parteneriat creativ între părți, în care inițiatorii colaborează în toate etapele și accesează resurse diverse pentru derularea activităților.
  • Spații creative: vizează intervenții artistice sau adaptative în și asupra spațiilor școlare, respectiv desfășurarea de activități educative în afara școlii, în spații culturale.


Power Station+ | Școli creative este un program de finanțare nerambursabilă pentru proiecte care dezvoltă competențele profesioniștilor din educație de a integra arta în școli și care adaptează spațiul școlar pentru a stimula creativitatea. Acesta extinde și consolidează Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, din sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.


Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?