Centrul de Proiecte
Timișoara

Raluca Iacob

Coordonatoare Power Station și monitorizare-evaluare rezultate și impact

Raluca Iacob este manager cultural și specialist în politici publice. A lucrat pentru Punctul de Contact Cultural al României și a contribuit la acțiuni de advocacy pentru cultura publică, în principal în cadrul Coaliției Sectorului Cultural Independent (2010-2013). Prin intermediul Asociației MetruCub a coordonat o serie de proiecte care au venit în sprijinul colaborărilor dintre actori culturali și școli.

A lucrat la realizarea de strategii, analize, ghiduri și recomandări din sfera managementului cultural și a politicilor culturale, la nivel național și Internațional, pentru Fundația Gabriela Tudor, Ministerul Culturii, Primăria Municipiului Timișoara, Institutul Național al Patrimoniului, British Council România, Centrul Cultural Clujean, Asociația Da'DeCe, European Network of Cultural Centres (Belgia), Cultural Relations Platform (Belgia). Pentru Timișoara a coordonat din partea Asociației MetruCub procesul de elaborare a Strategiei culturale a municipiului Timișoara pentru perioada 2014-2024, pentru Primăria Municipiului Timișoara.

În perioada 2017-2018 a lucrat cu Asociația Timișoara 2021 pentru realizarea mai multor activități de formare a mediatorilor culturali și a unui studiu despre practicile de mediere culturală ale instituțiilor publice de cultură timișorene.


Este utilă această pagină?