Centrul de Proiecte
Timișoara
Noutăți
12 martie 2024

„Legacy Timișoara 2023” – Sesiune online de întrebări și răspunsuri

Vrei să continui energia generată de Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii? Te pregătești să aplici la programul de finanțare „Legacy Timișoara 2023” și ai câteva întrebări? Hai să discutăm despre ele, la o sesiune Q&A online.
Sesiune Q&A online „Legacy Timișoara 2023”

Colegele noastre – Alexandra Rigler, directoarea Centrului de Proiecte și Simona Nanu, din echipa noastră de Programe și Proiecte – îți vor răspunde la întrebările tale legate de program, în cadrul unei sesiuni online care va avea loc vineri, 15 martie 2024, ora 15:00.

Dacă vrei să participi, scrie-ne la adresa contact@centruldeproiecte.ro până cel târziu vineri, 15 martie 2024, ora 14:00, iar noi vom reveni pe e-mail cu link-ul întâlnirii online.

Înainte de întâlnire, asigură-te că ai parcurs cu atenție Anunțul programului, Ghidul solicitantului și toate informațiile publicate pe pagina Legacy Timișoara 2023.

„Legacy Timișoara 2023” se adresează proiectelor care continuă să susțină și să crească impactul pe care anul Capitalei Europene a Culturii l-a avut în oraș Este deschis atât operatorilor și proiectelor care au contribuit la dezoltarea Programului Timișoara 2023, cât și inițiativelor și operatorilor noi, care vor să se alăture și să îmbogățească Programul Timișoara 2023 extins. Programul este derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, din sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.


Foto: Petru Cojocaru
Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?