Centrul de Proiecte
Timișoara
Noutăți
14 iulie 2023

„Impuls în comunitate” – Întâlnire de întrebări și răspunsuri

Te pregătești să aplici la programul „Impuls în comunitate”? Hai să ne întâlnim!
Sesiune Q&A pentru viitorii aplicanți la programul „Impuls în comunitate”

Vino miercuri, 19 iulie 2023, de la ora 18:00, la Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara (str. Vasile Alecsandri, nr. 1, parter), la o sesiune Q&A.

Colegele noastre, Teodora Borghoff, expertă relații comunitare și incluziune socială Timișoara 2023 și Simona Nanu, expertă programe și proiecte, îți vor răspunde la întrebările legate de aplicația pe care o pregătești.

Dacă vrei să participi, trimite un e-mail de confirmare la adresa contact@centruldeproiecte.ro, până miercuri, 19 iulie, ora 10:00.

Înainte de întâlnirea de miercuri seara, nu uita să parcurgi cu atenție Anunțul de lansare a programului și Ghidul solicitantului.

Ediția din acest an a programului de finanțare Impuls în comunitate are trei direcții tematice:

  • Implicare în comunitate: vizează creșterea numărului timișoreni implicați activ în inițiative generate din comunitate, pentru o mai bună calitate a vieții în comununitate.
  • Tineri în comunitate: încurajează inițiativa și participarea tinerilor în acțiuni care răspund la problemele orașului și la provocări globale ale societății.
  • Cultură în comunitate: finanțează intervențiile culturale participative în oraș, prin acțiuni creative adaptate la spațiul și comunitățile orașului.

 

______________

🟠 Impuls în comunitate este un program de finanțare nerambursabilă, din bugetul local al Municipiului Timișoara, pentru proiecte își aduc aportul la creșterea calității vieții în oraș.


Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?