Centrul de Proiecte
Timișoara
Timișoara 2023
13 noiembrie 2023

„Power Station+ | Școli creative” – Sesiune de întrebări și răspunsuri

Te pregătești să aplici la programul „Power Station+ | Școli creative?” Hai să ne întâlnim!
Sesiune de întrebări și răspunsuri

Vino luni, 20 noiembrie 2023, de la ora 16:00, la Cinema Timiș (Piața Victoriei, nr. 7), la o sesiune Q&A dedicată viitorilor aplicanți la programul Power Station+ | Școli creative.

Colegii noștri, Alexandru Boca, expert programe și proiecte și Teodora Borghoff, expertă relații comunitare și incluziune socială în cadrul Echipei Curatoriale Timișoara 2023, îți vor răspunde la întrebările legate de aplicația pe care o pregătești. Vor participa, de asemenea, specialiști în domeniul educației, Carmen Proteasa și Marian Tătaru, din partea Administrației pentru Sănătate și Educație a Municipiului Timișoara.

Dacă vrei să participi, completează formularul de înscriere până luni, 20 noiembrie, ora 10:00.

Înainte de întâlnirea de luni după-amiază, nu uita să parcurgi cu atenție Anunțul de lansare a programului și Ghidul solicitantului.

 

Programul de finanțare Power Station+ | Școli creative are trei direcții tematice:

  • Resurse creative: vizează activități de formare, de dezvoltare de comunități profesionale și de resurse pentru educația culturală și integrarea artei în educație, dedicate cadrelor didactice.
  • Parteneriate creative: vizează proiecte care propun activități artistice și educativ-culturale care pornesc de la un parteneriat creativ între părți, în care inițiatorii colaborează în toate etapele și accesează resurse diverse pentru derularea activităților.
  • Spații creative: vizează intervenții artistice sau adaptative în și asupra spațiilor școlare, respectiv desfășurarea de activități educative în afara școlii, în spații culturale.

______________
Power Station+ | Școli creative este un program de finanțare nerambursabilă pentru proiecte care dezvoltă competențele profesioniștilor din educație de a integra arta în școli și care adaptează spațiul școlar pentru a stimula creativitatea.

Acesta extinde și consolidează Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, din sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.


„Power Station+ | Școli creative”
Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?