Centrul de Proiecte
Timișoara
Timișoara 2023
6 ianuarie 2023

Sesiune Q&A: Ai întrebări despre Opening+? Hai să ne întâlnim!

Te pregătești să aplici la Opening+, sesiunea de finanțare pentru proiecte care vor completa programul Deschiderii Timișoara 2023 (17-19 februarie) și ai câteva întrebări? Te invităm să participi la o sesiune Q&A care va avea loc marți, 10 ianuarie, între orele 17:00 și 18:00, la Centrul de Proiecte Timișoara (str. Vasile Alecsandri, nr. 1, parter).
Foto: Unfold Motion – Dans Nomad 2022

La finele anului trecut, Centrul de Proiecte a deschis sesiunea de finanțare Opening+, prin care se finanțează proiecte culturale care completează evenimentul de deschidere a programului cultural național „Timișoara - Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” (17-18-19 februarie 2023). Programul este derulat de Centrul de Proiecte Timișoara, din sume alocate de la bugetul de stat, prin buget de la Ministerul Culturii.

Căutăm proiecte care pun în valoare peisajul cultural divers al orașului și care evidențiază artiști, activități, grupuri sau organizații care fac parte din cultura locală. Acestea pot fi propuse atât de persoane juridice de drept privat sau public (cu excepția persoanelor juridice de drept public aflate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Timișoara), cât și de persoane fizice autorizate (PFA) sau întreprinderi individuale (II). Pentru a fi eligibil, proiectul propus trebuie să includă minimum 1 eveniment cultural sau artistic care să aibă loc într-unul dintre diversele cartiere ale Timișoarei, în weekendul 17–19 februarie 2023.

Ai început să lucrezi la formular și vrei să știi cum să faci un proiect mai bun? Te invităm să te întâlnești cu colegii noștri – Teodora Borghoff (expertă relații comunitare și incluziune socială în Echipa Curatorială Timișoara 2023) și Alex Boca (expert programe și proiecte) – care îți vor răspunde la orice întrebări legate de aplicația ta.

 

Înainte de participarea la întâlnire, te rugăm să parcurgi cu atenție toate informațiile de pe pagina Opening+.

Te invităm să ne confirmi participarea până cel târziu marți, 10 ianuarie, ora 12:00, la adresa contact@centruldeproiecte.ro.


Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?