Centrul de Proiecte
Timișoara
Noutăți
9 martie 2022

Q&A: „Repere în cultură” și „Cultura în prezent”

Joi, 10 martie 2022, vom răspunde la întrebările voastre despre primele două oportunități de finanțare în cultură pe care le-am lansat recent: „Repere în cultură” și „Cultura în prezent”. Vom transmite sesiunea de întrebări și răspunsuri live pe Facebook.
Q&A

Repere în cultură este programul nostru prioritar de finanțare nerambursabilă pentru proiecte culturale de anvergură. Termenul limită pentru aplicații este 14 martie.

Cultura în prezent, pe de altă parte, este programul nostru general de finanțare nerambursabilă pentru acțiuni, proiecte și programe culturale și are termenul limită data de 3 aprilie.

Care sunt punctele comune și care sunt diferențele dintre cele două apeluri? Sunteți eligibili la primul sau la al doilea, mai degrabă? Care dintre ele servește cel mai bine obiectivele proiectului vostru și misiunea organizației voastre, în serviciul comunității timișorene? Care dintre ele este cel mai adecvat la capacitatea voastră organizațională? Cum vă poate ajuta echipa Centrului de Proiecte, la ce tip de sprijin vă puteți aștepta de la noi, în perioada de aplicare?

Scrie-ne în formularul de mai jos întrebările tale și ne vom strădui să răspundem cât mai bine în timpul sesiunii noastre live.

Ne vedem live pe Facebook joi, 10 martie 2022, între 17:00 și 18:00, pe pagina de Facebook a Centrului de Proiecte Timișoara.

Dă like/follow paginilor noastre, ca să afli mereu la timp noutățile!


Formularul nu mai este disponibil.

Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?