Centrul de Proiecte
Timișoara
Timișoara 2023
22 septembrie 2023

Familia Capitalelor Europene ale Culturii s-a reunit la Tartu, în Estonia

Capitalele Europene ale Culturii formează o mare familie care se reunește anual pentru a împărtăși experiențe și bune practici.
ECoC Family Meeting @ Tartu

În perioada 19-23 octombrie, la Tartu, în Estonia, are loc întâlnirea anuală ECoC Family – Familia Capitalelor Europene ale Culturii. Anul acesta, întâlnirea este organizată de Bad Ischl-Salzkammergut (Austria), Bodø (Norvegia) și Tartu (Estonia), orașele care își vor exercita titlul de Capitale Europeană a Culturii în 2024.

Peste 80 de delegați ai fostelor, actualelor, dar și viitoare Capitale Europene ale Culturii se află la Tartu, în sudul Estoniei. Timișoara 2023 este reprezentată de colegele noastre, Alexandra-Maria Rigler, directoarea Centrului de Proiecte și Adriana Rovo, expert programe și proiecte.

Timp de 4 zile, sunt participanții împărtășesc provocări și soluții pe teme ca sustenabilitatea, implicarea tinerilor, aspectele regionale, cooperarea internațională, voluntariatul și oportunitățile de finanțare. Este un bun prilej pentru participanți să cunoască experiența și perspectiva fiecărui oraș și să creeze punți de colaborare în cadrul comunității ECoC.

Anul trecut, întâlnirea anuală a fost organizată de Timișoara 2023 și Veszprém-Balaton 2023 și a fost găzduită de partenerii noștri din Ungaria.


ECoC Family Meeting @ Tartu
Alexandra-Maria Rigler și Adriana Rovo la ECoC Family Meeting @ Tartu
ECoC Family Meeting @ Tartu
ECoC Family Meeting @ Tartu
Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?