Centrul de Proiecte
Timișoara
Comunicate
9 aprilie 2024

Fondul pentru nevoi culturale de Urgență 2024 – deschis

Suma de 1. 000.000 de lei, din bugetul local al Municipiului Timișoara, va susține proiectele care adresează nevoi culturale esențiale pentru interesele imediate ale comunităților, cu scopul de a proteja și susține viața culturală ca vector de dezvoltare a unor comunități reziliente, adaptabile și solidare.
City Celebration Timișoara 2023- Mihai Toth

Pot aplica persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale /familiale, societățile comerciale sau persoanele juridice de drept privat ori public, cu excepția persoanelor juridice de drept public aflate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Timișoara.

Un solicitant poate depune o singură cerere de finanțare în cadrul acestui program. Înscrierile proiectelor se fac online pe pagina Fondul pentru nevoi culturale de urgență. Procesul de depunere este unul continuu până la epuizarea bugetului disponibil. Dacă acesta nu va fi consumat, data limită este 15 octombrie 2024. 

În 2022 și 2023 au fost finanțare 20 de proiecte prin Fondul pentru nevoi culturale de Urgență în valoare de 2.550.000 lei. 

În curând vor fi lansate apelurile: Energie! Burse de Creație,  Repere în Cultură, Cultura în Prezent. 


Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?