Centrul de Proiecte
Timișoara
Comunicate
14 martie 2022

Finanțare pentru proiecte sportive care pun Timișoara în mișcare

Centrul de Proiecte Timișoara a lansat astăzi, 14 martie, apelul „Orașul în mișcare” – programul de finanțare nerambursabilă din bugetul local al Timișoarei pentru proiecte și programe sportive. Termenul limită pentru aplicații este 13 aprilie.
Cupa României, competiție din Calendarul Competițional al Federației Române de Kaiac-Canoe (Club Sportiv Nautic Banat Timișoara)

Sesiunea de finanțare Orașul în mișcare 2022 este dedicată proiectelor și programelor care promovează sportul pentru toți, sportul juvenil și sportul de performanță, punând în valoare și susținând resursele locale. 2.000.000 de lei din bugetul local al Timișoarei sunt alocați în 2022 finanțării sportului timișorean, prin intermediul acestui apel.

Suntem aici să susținem concret sportul accesibil întregii comunități, sportul juvenil și tradiția sportivă timișoreană și o facem cu multă mândrie. Ne dorim ca această oportunitate de finanțare să susțină eficient și direct inițiativele care fac sportul accesibil tuturor, dedicarea antrenorilor care duc sportul în cartierele Timișoarei, precum și tenacitatea sportivilor timișoreni profesioniști în drumul lor spre performanță.

Sunt eligibile să aplice persoanele juridice fără scop patrimonial, de drept public sau privat, constituite ca structuri sportive conform legii. La acest apel, un solicitant poate solicita finanțare pentru un singur proiect. Valoarea maximă a finanțării nerambursabile pentru un proiect sportiv este de 60.000 de lei, respectiv 120.000 de lei pentru programe sportive.

Evaluarea și selecția proiectelor va fi făcută de către o comisie formată din evaluatori independenți. În acest scop, tot astăzi lansăm un apel de candidaturi din partea specialiștilor din domeniul sportului, cu experiență de minimum 3 ani și o bună cunoaștere a mecanismelor de finanțare nerambursabilă, care doresc să contribuie la evaluarea și selectarea aplicațiilor care vor câștiga finanțare în urma apelului „Orașul în mișcare”.


Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?