Centrul de Proiecte
Timișoara
Noutăți
23 februarie 2022

Căutam specialiști locali care să evalueze proiectele culturale emblematice ale Timișoarei

Căutăm specialiști independenți care să evalueze proiectele depuse la primul apel lansat de Centrul de Proiecte în 2022, Repere în cultură, care să ajute la selectarea proiectelor culturale de anvergură ale orașului.
Festivalul PLAI (Foto: Mihai Toth)

Vrem alături evaluatori din plan local, care cunosc extrem de bine cultura locală și care au o experiență minimă de 5 ani în implementarea proiectelor culturale. Este nevoie și de o bună cunoaștere a finanțărilor publice în domeniul culturii, fie din postura de evaluatori, aplicanți sau manageri de proiect.

Data până când puteți aplica este 2 martie. Candidaturile vor fi analizate de către o comisie formată în cadrul Centrului de Proiecte. Vom selecta experți atât pentru comisiile de evaluare și selecție, cât și pentru comisiile de soluționare a contestațiilor, membri titulari și supleanți.


După ce te-ai asigurat că îndeplinești toate criteriile, pregătește un curriculum vitae, o scrisoare de motivație și portofoliul cu activitatea ta și aplică acum ca evaluator.

Sesiunea de finanțare Repere în cultură este adresată operatorilor culturali cu experiență în implementarea proiectelor de anvergură. 3.000.000 de lei vor fi investiți în programe și evenimente care se înscriu în strategia culturală a orașului și ajută la dezvoltarea ei.


Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?