Centrul de Proiecte
Timișoara

Palatul Ștefania, cunoscut și sub numele de Casa cu Maimuțe sau Casa Totisz, a fost construit în anul 1908, în stilul Secession, de antreprenorul Josef Kremmer senior după planurile arhitectului Székely László. Palatul Ștefania, fosta Casă de Raport a Municipiului, numit astfel din anul 1918 după numele soției lui Rudolf Totis, proprietarul clădirii în perioada interbelică. 

Clădirea oferă un spațiu neconvențional de circa 286mp împărțit în mai multe încăperi, care se pretează pentru organizarea de expoziții, instalații artistice, performance-uri, proiecții de film, dezbateri și evenimente diverse. Clădirea a fost restaurată și mansardată după proiectul arhitecților Hortensia Botescu și Mihai Botescu în perioada 2000-2002.

 

 


Disponibilitate
Indisponibil
Suprafață utilă
Parter (cca. 286 mp)
Plan parter
6 camere cu tavan înalt: (C1) 7,7 mp / (C2) 120 mp / (C3) 27 mp / (C4) 73 mp / (C5) 33 mp / (C6) 17 mp / (Coridor) 8 mp
Toalete
Una
Curent
Prize monofazice 220V
WiFi
Da
Încălzire
Nu
Mobilier
Nu

Galerie foto

Rezervă spațiul

În acest moment, nu mai există perioade disponibile în spațiile administrate de Centrul de Proiecte, până la sfârșitul anului 2023. Dacă doriți să fiți informați când vom publica formularele de solicitare de spații pentru anul 2024, vă rugăm să vă înscrieți la Conector, newsletter-ul Centrului de Proiecte.


Este utilă această pagină?