Centrul de Proiecte
Timișoara
Sport
Sesiunea 2021

Susținerea și promovarea sportului olimpic haltere

Perioada
27 septembrie – 22 noiembrie 2022
Finanțat prin
Suma solicitată
72.000 lei

Haltere Club Timișoara este cel mai vechi club de profil din Timișoara, continuând tradiția sportului olimpic cu haltera și reușind să formeze numeroși sportivi de talie mondială și națională. Activitățile în anul 2021 ale Clubului Sportiv de Haltere sunt specifice pregătirii și susținerii sportivilor halterofili în antrenament și competiții (asigurarea alimentației necesare pentru depunerea unui efort susținut, a echipamentului, a antrenamentelor dedicate, a deplasărilor, a desfășurării competițiilor etc.). Obiectivul este reprezentat de propulsarea sportivilor de talie națională și internațională spre succes.

În perioada de implementare a programului, sportivii au acces la sala de antrenament, la stagiile de pregătire și promovare. Proiectul cuprinde 4 competiții locale și naționale, un stagiu de pregatire și un stagiu de promovare. În perioada 12–14 noiembrie 2021 are loc Cupa Timișoara, competiție locală cu scop de promovare și selecție.

Competițiile se desfășoară în deplasare, în locații stabilite de Federația Română de Haltere. Clubul urmărește obținerea unui număr cât mai mare de medalii, participarea la campionate naționale de copii, juniori, tineret si seniori, la campionate europene, îmbunătățirea performanțelor sportive la nivel local, dar și național. Sportivii clubului sunt angrenați continuu în procesul de monitorizare și evaluare a performanțelor. Clubul Sportiv de Haltere își desfășoară activitatea sub îndrumarea tehnică a Federației Române de Haltere, la care este afiliat, și participă la competițiile organizate de aceasta.


Distribuie
Este utilă această pagină?