Centrul de Proiecte
Timișoara
Sport
Sesiunea 2022

Sporturile Nautice – Tradiție, Promovare și Dezvoltare

Perioada
mai - noiembrie 2022
Suma solicitată
60.000 lei

Clubul Sportiv Nautic Banat Timișoara promovează sporturile nautice în rândurile copiilor, tinerilor și amatorilor din Timișoara, selecționează copii pentru sportul de performanță, îi pregăteștesă să participe la competiții de kaiac canoe și bărci dragon, competiții naționale organizate de Federația Română de Kaiac Canoe. Prin participarea la competiții, Clubul Sportiv Nautic Banat Timișoara urmărește obținerea de medalii pentru palmaresul clubului și intrarea în loturile naționale a celor mai valororși sportivi. Clubul Sportiv Nautic Banat Timișoara organizează competiții nautice cu tradiție și de interes local, zonal și național, umărind participarea tuturor cetățenilor fără discriminare pentru sănătate și recreere.  

Scopul principal al Clubului Sportiv Nautic Banat Timișoara este de a organiza concursuri și evenimente  sportive nautice, de a depista, pregăti și promova tinere talentre pentru sportul de performanță, în  sporturile nautice, de a educa și apropia de natură pe amatorii și iubitorii acestor sporturi, în spiritul  ecologic de conservare a naturii. Clubul Sportiv Nautic Banat Timișoara organizează competiții și evenimente nautice de interes  local, zonal și național în fiecare an,  acestea fiind deschide cetățenilor din toate categoriile sociale din municipiului Timișoara.  Clubul a obținut de-a lungul timpului rezultate notabile. 

Clubul are în vedere evaluarea permanentă a copiilor pentru selecții în vederea organizării cantonamentului de pregătire specifică. Practicarea activităților nautice în aer liber este o nevoie importantă pentru viața socială în Timișoara. Clubul Sportiv Nautic Banat Timișoara prin activitățile organizate oferă posibilitatea  cetățenilor să participe în număr cât mai mare la evenimentele sportive bucurându-se de beneficiile mișcării în aer liber prin combaterea sedetarismului.  

 


Distribuie
Este utilă această pagină?