Centrul de Proiecte
Timișoara
Sport
Sesiunea 2022

Program de finanțare și dezvoltare al Clubului Sportiv Timișoara 89ers

Perioada
mai - decembrie 2022
Suma solicitată
107.794 lei

Programul de finanțare și dezvoltare al Clubului Sportiv Timișoara 89ers propune atragerea comunității locale către sport (pentru toate categoriile de varstă, indiferent de sex) oferind un cadrul necesar pentru acest deziderat care presupune condiții bune de antrenament și echipament sportiv pentru toate categoriile de varstă. Îi avem în vedere și pe tinerii care finalizează junioratul în sporturi precum fotbal, baschet, rugby ș.a., în special din cauza locurilor limitate de continuare a activităților sportive din oraș. 

Ne propunem să atragem jucători și antrenori voluntari din Statele Unite ale Americii care să ne ajute în dezvoltarea acestui program pentru viitor, atât pentru a crește calitatea echipei de seniori ( dezvoltarea jucătorilor și antrenorilor români din cadrul echipei ), cât și pentru a oferi șansa copiilor, tinerilor și adulților din comunitate. Echipa Timișoara 89ers reprezintă Timișoara în Campionatul Național de Fotbal American prin intermediul antrenorilor si jucătorilor voluntari din Statele Unite ale Americii. Ne propunem să căștigăm titluri importante la această competiție care va avea loc anul viitor, mai ales că în 2023 Timișoara va fi Capitală Culturală Europeană. Ne propunem să organizăm, în 2023, finala Campionatului Național de Fotbal American chiar la Timișoara. 

Clubul Sportiv Timișoara 89ers are ca principal scop atragerea oamenilor din comunitate pentru a face sport într-un cadru organizat și integrarea lor în lotul echipei pentru a participa în Campionatul Național de Fotbal American. Am acumulat experiență în desfășurarea proiectelor/activități de atragere a comunității locale către sport, am participat alături de partenerii noștri la festivaluri, acțiuni sportive, recrutări în școli pentru a atrage cat mai mulți oameni către sport. Am reușit să atragem în cadrul  Clubului Sportiv Timișoara 89esr juniori cu vârste cuprinse între 16-19 ani. Am format echipa de U19 a Clubul Sportiv Timișoara 89ers care are deja în palmares participarea într-un turneu de flag football desfășurat în Cluj, unde au ocupat Locul 2, fiind prima competiție pentru juniori desfășurată la noi în țară. 


Distribuie
Este utilă această pagină?