Centrul de Proiecte
Timișoara
Sport
Sesiunea 2022

Prin Sport formăm valori și educăm prin performanță

Perioada
mai - octombrie 2022
Suma solicitată
120.000 lei

Programul este realizat cu scopul de a atrage un numar cât mai mare de elevi către sportul de performanță. Scopul nostru este educarea calităților fizice prin valorificarea aptitudinilor individuale într-un sistem  organizat de selecție permanentă. Pregătirea fundamentată și organizarea de competiții la toate ramurile  sportive care se regăsesc în oferta educațională a Clubului Sportiv Școlar Bega Timisoara asigură mediul  optim care facilitează autodepășirea continuă în vederea atingerii succesului competițional. 

Practicarea unui sport de performanță înseamnă putere, anduranță, rezistență pshică și caracter. Toate aceste însușiri ale unui sportiv se dobândesc de-a lungul vieții, odată cu provocările la care sunt expuși, la alegerile pe  care le fac și drumul pe care doresc să-l urmăm în viață. Programul are ca obiectiv principal mărirea bazei de selecție prin atragerea și îmbunătățirea continuă a  programelor de pregătire pentru  copiii cu vârstele cuprinse între 6 -18 ani și îndrumarea lor spre practicarea  actvității sportive individuale și de echipa care tinde către un nivel de performanță. Prin oferta programului ne propunem să creștem numărul de copii înscriși care practică activitate sportivă organizată pe secțiile  sportive existente în cadrul clubului (volei, baschet, fotbal, rugby, canotaj).  

De 20 de ani asigurăm calitatea efectuării activității sportului de performanță la nivel juvenil prin participarea  la competiții organizate la nivel internațional, național, regional, județean, oferind continuu valori sportive  excepționale și educând caractere de învingători. Ne dedicăm munca în folosul descoperirii de talente sportive,  copii pe care îi pregatim pe baza unor programe inovative de antrenament și ne asigurăm că suntem  reprezentați cu succes în competițiile naționale și internaționale ale federațiilor de specialitate. Ne concentram pe organizarea în plan local a evenimentelor și competițiilor destinate sportivilor de nivel  juvenil și oferim modele de bune practici în gestionarea evenimentelor organizate prin promovarea pe rețele de  socializare, prin canalele de media și tv la nivel local,  județean și național. 


Distribuie
Este utilă această pagină?