Centrul de Proiecte
Timișoara
Sport

Let your passion be dancing!

Perioada
iunie-octombrie 2024
Suma solicitată
125.000 lei

Let your passion be dancing! este un proiect mai complex, fiind un program sportiv cu activități diversificate și complexe cu scopul de a promova beneficiile sportului. Vor fi organizate trei spectacole de dans cu acces gratuite pentru comunitatea timișoreană (unul dintre aceste spectacole se va desfășura în cadrul City Cellebration), cursuri gratuite de dans pentru copii în perioada 1 August – 31 August 2024 (finalizate printr-un flash-mob organizat în spațiul public timișorean), organizarea și participarea la un stagiu internațional de pregătire care va cuprinde 20 de ore de ateliere gratuite pentru sportivii clubului și organizarea Campionatului de Dans Sportiv, Categoria Juniori II Standard.

Asociația Club De Dans Sportiv Magnum V.R.D. s-a înființat în anul 2005 și este activă pe scena sportivă și culturală timișoreană având un portofoliu consistent de festivaluri și concursuri cu participare internațională, spectacole proprii, participări la evenimente organizate de către autoritățile locale și județene, parteneri ai CJ Timiș, Primăriei Timișoara, UVT, FRD., cu specializări în diferite tipuri de dans și coregrafie, respectiv în organizarea de evenimente sportive, culturale și educative. Misiunea asociației este promovarea sportului și a stilului de viață sănătos, dragostea pentru cultură și artă, educația pentru și la orice vârstă, precum și implicarea socială voluntară. Clubul Magnum se situează azi în topul școlilor de dans din Timișoara, țară și Europa. Comunitatea de dansatori și susținători ai clubului numără 3000 de persoane.

Asociația a organizat concursuri naționale de dans sportiv,  precum Cupa Baroque;  Campionatul Național de dans sportiv, organizat în premieră la Timișoara; primul Concurs Internațional de dans din Timișoara (2012), organizat apoi în (2016) împreună cu Campionatul European de Tineret Standard, unde clubul a obținut titlul continental. Clubul a fost partener ai Slovak Dance Camp Bratislava (Slovacia) și ți ai Dance Factory Camp Oss (Olanda).  A organizat stagii de pregătire internaționale cu antrenori de top mondial – Timișoara International Dance Camp.

 


Distribuie
Este utilă această pagină?