Centrul de Proiecte
Timișoara
Sport
Sesiunea 2022

International Judo Cup Constantin Ali Bogdan Kids & Veterans Timișoara

Perioada
noiembrie 2022
Suma solicitată
54.000 lei

International Judo Cup Constantin Ali Bogdan Kids &Veterans Timișoara se dorește a fi o competiție internațională, un Memorial în onoarea profesorului Constantin Ali Bogdan, deschizătorul drumului pentru judo-ul timișorean. Proiectul este o punte între generații, între practicanși judo-ului, competiția fiind destinată copiilor precum și veteranilor.  O competiție care se să permanenetizeze și care să fie recunoscută la nivel național și internțaional.  Scopul este promovarea, organizarea și coordonarea practicării judo-ului în Timișoara și zonei metropolitană. Ne propunem să depistăm tinerele talente pentru a le pregăti și promova pentru sportul de performanță. Sportul practicat de noi este în conformitate cu ANS și Federația Română de Judo, pe baza reglementările și strategiilor elaborate de Direcția de Sport Timiș. 

Proiectul propune încurajarea practicării sportului, a judo-ului, de către foștii sportivi de performanță (veterani) contribuind astfel la îmbunatatirea sănătății și  vieții.  Organizarea de întreceri sportive pentru atragerea a cât mai multor categorii de cetățeni din toate mediile sociale spre practicarea mișcării. Activitățile propuse se doresc a fi de anvergura internațională destinate atât copiilor, adolescenților cât și foștilor sportivi de performanță - veterani - pentru continuarea practicării sportului. În zona de vest a țării, este singura competiție de asemenea anvergură internațională destinată atât copiilor, cât și veteranilor. 

Asociația Club Sportiv Academia de Judo este o asociația care are drept scop desfășurarea de activități sportive în ramura sportivă judo, precum și selecția, inițierea și pregătirea de sportivi în acest domeniu, promovarea și susținerea activităților sportive în general, organizarea de competiții sportive, participarea la competitii interne si internationale. Academia de Judo Timisoara a fost înfințată de foști sportivi de performanță, practicanți ai judo-ului, veterani care își doreau să continue activitatea sportive, dar și împărtășească din experiența lor sportivă, să o transmită mai deaprte.  Participarea la competiții internaționale este un alt obiectiv. categorii de varsta, fostilor sportivi de performanta. Ulterior  Academia de Judo se adresează și copiilor pentru care am înființat o secție de copii.  Academia de Judo a organizat sau a fost partener în organizarea unor concursuri și competiții specifice destinate practicanților judo. 

 


Distribuie
Este utilă această pagină?