Centrul de Proiecte
Timișoara
Sport
Sesiunea 2022

Eurocup Kids 2010

Perioada
mai 2022
Suma solicitată
60.000 lei

Proiectul EUROCUP KIDS 2010 își propune să familiarizeze micii fotbaliști cu participarea la  competiții, insuflarea spiritului sportiv, obținerea de victorii sportive pe plan național și internațional.  Informațiile și datele culese în timpul campionatului vor constitui bază de date și vor fi folosite în vederea dezvoltării și/sau adaptării  programelor de antrenare a sportivilor și promovarea acestor rezultate prin campanii sau evenimente sportive de interes public atât la nivelul municipiului Timișoara, dar și la nivel național și internațional. Organizarea de evenimente sportive de anvergură locală, națională sau internațională care să  genereze vizibilitate sportului practicat în Timișoara si derularea de activități sportive pentru copii și tineri, susținerea și dezvoltarea de activități sportive pentru copii, tineri și amatori se urmărește îmbunătățirea  sistemelor de pregătire și mărire a bazei de selecție a sportivilor reprezinta scopurile proiectului.

Programul EUROCUP KIDS 2010 al clubului sportiv ACS FC JUVENTUS TIMISOARA propune organizarea unui  eveniment sportiv internațional de tip campionat la care să participe tineri fotbaliști aferenți grupa de vârstă 12 ani, legitimați la cluburi naționale și internaționale. Evenimentul va fi cea de-a doua ediție. La ediția din acest an, alături de sportivii legitimați ne dorim să avem alături de noi copii aflați în supravegherea Direcției Generale de Asistență Socială Timiș. În intervalul de pauză  din programul grupelor, ne propunem să organizăm un antrenament oficial sub îndrumarea unui antrenor cu licența A pentru grupa aflată sub supravegherea DGAST. Pentru spectatorii, ne-am propus să organizăm un concurs de șuturi la 11 metri, învingătorul va fi premiat cu o minge de fotbal. 

Managementul proiectului  este asigurat de o echipă de profesioniști. Evenimentul în sine va beneficia de prezența reprezentanților Federației Române de Fotbal, reprezentanții Consulatului Madeconiei de Nord. ACS ACS FC JUVENTUS TIMISOARA este o organizație neguvernamentală care activează în domeniul  sportului, specializarea fiind fotbal. Clubul a fost înființat în 2013 cu 12 jucători legitimați - Grupa 2002 si 26 jucatori legitimati - Grupa 2005-2006. În anul 2021, clubul avea 135 de jucatori legitimați. Sportivii sunt antrenați de 6 antrenori, antrenamentele  desfășurându-se la baza sportivă Colterm, bază sportivă omologată Liga 2, dotată cu  echipamente sportive conforme activităților sportive. 


Distribuie
Este utilă această pagină?