Proiectul Bine cu mine, bine cu ceilalți își propune să promoveze voluntariatul ca formă de terapie ocupațională ca formă de dezvoltare personală și profesională. Proiectul este conceput pe două părți: una dedicată sănătății mintale și creșterii rezilienței (bine cu mine): workshop-uri și conferințe cu psihoterapeuți; și o alta dedicată ajutorării comunității (bine cu ceilalți): training-uri demontare fake news, acordare prim ajutor fizic și psihologic, implicare civică șmd. Activitățile se vor desfășura pe o perioadă de 4 luni, timp în vor crește un grup online&offline destinat voluntariatului și oportunităților de implicare civică, cu scopul ca acest nucleu să rămână de sine stătător după finalizarea proiectului.
Organizatorii își propun să crească interesul față de voluntariat, dar și să îi învețe pe participanți cum să capete încredere atât în forțele proprii, cât și în comunitatea din care fac parte. Atelierele care se vor desfășura sunt extrem de diverse și acoperă arii diferite, dar vor fi extrem de utile pentru participanți. De la ateliere de prim-ajutor sau cum ne influențează media sănătatea mintală; împărțirea calendarelor cu fapte bune; întâlnire trans-generațională, până la fenomenul singurătății; cum putem avea mai multă încredere unii în alții; atelier de gândire; de prim ajutor până la cum putem contribui la un oraș mai bun.
Superhumans PSI și-a propus încă de la înființare să ofere sprijin comunității locale și să crească nivelul de conștientizare a importanței sănătății mintale. Misiunea Superhumans PSI este de a-i ajuta oamenii să se dezvolte într-un mod sănătos, pune accentul pe binele psiho-emoțional, grijă de corp și respect atât față de propria persoană, cât și față de ceilalți. Ca obiective, Superhumans PSI își propun să creeze comunități sănătoase, în care oamenii se sprijină reciproc și învață unii de la alții; să destigmatizeze problemele de sănătate mintală și să creștem gradul de conștientizare, să faciliteze accesul cât mai multor persoane la servicii de psihoterapie.
Începând din anul 2022, Superhumans PSI a organizat evenimente gratuite online și offline, au lansat proiectul Psiho-educație pentru Timișoara, în cadrul programului Fond pentru un viitor mai bun în comunități, implementat de FCTM și finanțat de Lidl. În cadrul programului de 8 luni, au avut peste 1200 de beneficiari, au organizat 24 de activități și au contribuit la înfrumusețarea a 5 școli. Superhumans PSI contribuie la mediul local prin consolidarea unei comunități de oameni empatici, solidari și informați cu privire la importanța îngrijirii sănătății mintale.