Centrul de Proiecte
Timișoara
Evenimente
1 martie 2022

You did it well, Esch!

Ne-am bucurat de două zile pline de culoare, spectacole și expoziții care au fost doar startul unui an important pentru partenerii noștri din Esch.
Deschidere Esch 2022

Corina Oprea, curatoare „Oameni”, Cosmina Goagea, curatoare „Locuri” și Matevž Čelik, curator „Conexiuni” alături de Alexandra Rigler, directoarea Centrului de Proiecte, au participat la evenimentul de deschidere al Capitalei Culturale ESCH 2022. Vizita a fost bun prilej să ne întâlnim cu partenerii noștri din familia Capitalelor Culturale Europene, să schimbăm idei și să stabilim legături care să ducă la colaborări frumoase în viitorul apropiat. A fost o bucurie să ne întâlnim și cu reprezentanții Comisiei Europene și să îi simțim aproape de întreg procesul pregătirii anului 2023.

Succes, Esch 2022! Așteptăm cu emoție să schimbăm rolurile anul viitor!


Echipa TM2023 lângă Rockhal

Dacă nu ați vizitat orașul anul acesta este o oportunitate perfectă, iar cei care ați fost deja, partenerii noștri zic că merită să reveniți pentru că veți avea parte de o călătorie culturală vibrantă.

Novi Sad (Serbia), Kaunas (Lituania) și Esch (Luxemburg) vor fi polii culturii europene în 2022, iar anul viitor reflectoarele se vor muta către Timișoara (România), Veszprem (Ungaria) și Elefsina (Grecia).


Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?