Vlad este consultant și strateg în comunicare digitală, creare de conținut și branding. În ultimii zece ani a făcut parte din echipa Fundației Friends For Friends, unde a dezvoltat programe de sprijin în marketing și comunicare pentru organizații neguvernamentale, proiecte educaționale și de publishing. A coordonat din poziția de director artistic dosarul de candidatură Baia Mare – Capitală Europeană a Culturii și a colaborat cu Centrul Cultural Clujean, organizația care continuă proiectul Cluj-Napoca, Capitală Europeană a Culturii – în proiecte de comunicare și de formare. Este apropiat de sectorul cultural independent și de industriile creative, participă frecvent în calitate de moderator, formator sau comunicator în festivaluri, ateliere și conferințe de specialitate. A publicat două volume de poezie și a scris două piese de teatru.
„Munca și implicarea Oanei Boca Stănescu de până acum asigură un cadru solid pentru campaniile de comunicare de care Timișoara 2023 are nevoie. Mă bucur să duc mai departe eforturile unui profesionist pe care aș vrea să-l știu aproape în continuare. Cred că o comunicare sănătoasă înseamnă, înainte de toate, muncă de echipă și o echipă deschisă. Și, să nu uit, mă bucur să revin acasă.” a transmis Vlad Tăușance.
Programul și proiectul de oraș Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii intră în linie dreaptă, iar atenția și eforturile echipei de curatori se vor concentra pe susținerea proiectelor fanion din dosarul de candidatură, definitivarea calendarului pentru anul viitor și pregătirea evenimentului de deschidere. Odată încheiată perioada de evaluare și aducere la zi a Programului Cultural, dar și sesiunea de finanțări pentru 2022, obiectivele pentru următoarele luni includ, printre altele: lansarea unor campanii de comunicare a evenimentelor curente, precum și pregătirea întâlnirii cu juriul european din toamnă. În acest scop, echipei de curatori i se vor adăuga noi roluri în zona de coordonare, evaluare și monitorizare.
Mulțumim, Oana! Bine ai venit, Vlad!