Centrul de Proiecte
Timișoara
Timișoara 2023
7 iulie 2022

Timișoara 2023 prezentată în fața corpului diplomatic

Timișoara a avut o întâlnire oficială cu ambasadori și consuli ai 33 de țări din Europa, Asia și America de Nord, directori ai institutelor interculturale și reprezentanți ai Ministerului Culturii și Ministerului Afacerilor Externe la București
Credit foto: Remus Agatinei

Dominic Fritz, primarul Municipiului Timișoara, Alexandra Rigler, directoarea Centrului de Proiecte, Teodora Borghoff, expertă relații comunitare și incluziune socială Timișoara 2023, Ovidiu Megan, director executiv interimar al Asociației Timișoara Capitală Europeană a Culturii și Ruxandra Adam, director Birou Turism și Evenimente al Consiliului Județean au vorbit în fața oficialilor despre identitatea Timișoarei, dar și Programul Cultural Timișoara 2023.

Cu toții au vorbit în fața audienței despre importanța titlului, ce schimbări majore aduce în viața fiecărui cetățean, dar și oportunitățile de dezvoltare ale orașului, a regiunii și întregii țări.

Tuturor celor prezenți li s-a lansat invitația să implice artiști din Timișoara în evenimente culturale ale țărilor pe care le reprezintă și să faciliteze accesul artiștilor străini în cadrul Timișoara 2023. Li s-au prezentat oportunitățile de implicare în program și a vorbit despre open call-uri la care partenerii din străinătate sunt încurajați să aplice.

Anul 2023 reprezintă o oportunitate istorică pentru România, cu potențial enorm să aducă o imagine mai bună la nivel european și nu numai.


Credit foto: Remus Agatinei
Credit foto: Remus Agatinei
Credit foto: Remus Agatinei
Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?