Centrul de Proiecte
Timișoara
Timișoara 2023
11 decembrie 2022

Sesiune de prezentări: Rolul monitorizării și evaluării pentru organizațiile și proiecte culturale

Actualizare: evenimentul a fost contramandat
Timișoara 2023

Cum integrăm rezultatele și feedback-ul primit de la membrii echipei, participanți sau parteneri, pentru a crea noi proiecte și a le îmbunătăți pe cele pe care le derulăm?

Invităm organizațiile și instituțiile active în domeniul culturii la o sesiune de prezentări și dialog menită să sprijine împărtășirea de bune practici, sub tema rolului monitorizării și evaluării proiectelor culturale. Întâlnirea va avea loc vineri, 16 decembrie 2022, între orele 13:00 și 15:30, la Centrul de Proiecte (str. Vasile Alecsandri, nr. 1, parter).

În contextul componentei Power Station a Programului Timișoara 2023, am invitat mai multe organizații să împărtășească metode concrete prin care generează, colectează, analizează și integrează date despre proiectele lor culturale. Scopul acestei împărtășiri de practici este de a sprijini configurarea de noi inițiative și de a îmbunătăți activitățile constante ale operatorilor.

Vor prezenta exemple din practica organizațională:

  • Fundația Art Encounters
  • Ordinul Arhitecților din România – Filiala Timiș
  • Asociația Documentor
  • CRIES – Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare

Participarea este liberă, pe bază de înscriere prealabilă și confirmare, în limita locurilor disponibile. Vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa comunicare@centruldeproiecte.ro cu numele, funcția și organizația pe care o reprezentați până joi, 15 decembrie, ora 14:00.


Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?