Centrul de Proiecte
Timișoara
Comunicate
9 mai 2022

Rezultate finale „Impuls în Comunitate”

24 de proiecte dedicate comunității au primit finanțare nerambursabilă în valoare de 2.000.000 de lei din bugetul local al Municipiului Timișoara, în urma apelului de proiecte „Impuls în Comunitate”
Foto: Tineri în Comunitate, 2021 (FITT)

11 proiecte de educație proactivă, 5 proiecte de/pentru tineri, 4 proiecte pentru calitatea mediului natural și/sau urban și 4 proiecte care propun soluții smart pentru un oraș mai bun și mai incluziv pentru toți vor contribui la creșterea calității vieții.

Sesiunea de finanțare „Impuls în Comunitate” încurajează metodele inovative și excelența în educație, diminuarea inegalităților de șanse în dezvoltarea copiilor și tinerilor, precum și gândirea critică a acestora pe teme relevante și de actualitate. De asemenea, au câștigat proiecte care facilitează implicarea tinerilor în activități care valorizează multiculturalitatea, incluziunea socială și egalitatea de șanse. O altă arie tematică a acestei sesiuni de finanțare este protejarea mediului, a spațiilor verzi și a biodiversității din spațiul urban. De asemenea, sprijinim acțiuni, proiecte sau programe care îmbunătățesc calitatea vieții în comunitate prin tehnologie și inovare.

Sunt multe proiecte valoroase pentru toți timișorenii. Sunt proiecte care îi aduc pe timișoreni împreună, îi inspiră să formeze o comunitate solidară, deschisă și suntem onorați să le sprijinim.

Lista cu toate proiectele finanțare o găsiți pe site-ul nostru: centruldeproiecte.ro/impuls-in-comunitate-2022


Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?