Centrul de Proiecte
Timișoara
Noutăți
13 ianuarie 2023

Procesul de achiziție City App & Toolbox a ajuns în faza de evaluare a ofertelor

Perioada de înscriere a ofertelor la licitația pentru achiziția „Servicii IT: Dezvoltare de software, internet și asistență pentru platforma digitală a orașului CityApp & Toolbox”, lansată de către Centrul de Proiecte în decembrie 2022, s-a încheiat, iar acum suntem în faza de evaluare a ofertelor primite.
Una dintre moștenirile titlului de Capitală Europeană a Culturii: city app & toolbox pentru comunitate

Caietul de sarcini care stă la baza acestei achiziții descrie necesitățile unui oraș inovator de calibrul Timișoarei. Vizăm dezvoltarea unei aplicații ce folosește tehnologii de ultimă oră, care să poată oferi informații actualizate periodic despre operatorii culturali, despre infrastructura culturală disponibilă operatorilor, precum și calendarul evenimentelor – toate acestea într-o formă personalizată care să reflecte spiritul inovativ al orașului.

Este important de precizat că acest pachet integrat va include și un toolbox colaborativ – un sistem de administrare a conținutului, la care operatorii să aibă acces direct, pentru a-și publica noutățile sau pentru a demara proceduri automatizate de avizare a unor evenimente. Acest demers face parte dintr-o strategie de dezvoltare pe termen lung a unui ecosistem întreg de instrumente digitale interconectate ale administrației publice locale.

Durata procesului de implementare a aplicației este de aproximativ 14 luni – perioadă necesară dezvoltării, testării și implementării unui produs software complex, stabil, cu un grad calitativ ridicat. Până atunci, programul cultural, în continuă actualizare, al Capitalei Europene a Culturii, poate fi consultat pe site-ul Timișoara 2023, iar evenimentele finanțate prin Centrul de Proiecte se regăsesc pe pagina de Calendar a site-ului nostru.

Aplicația și toolbox-ul fac parte din strategia și principiile asumate în candidatura Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023, aceea de a fi una dintre moștenirile care vor rămâne orașului după anul de ocupare a titlului, când viața culturală a orașului va continua să rămână bogată și diversă. 


Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?