Centrul de Proiecte
Timișoara
Timișoara 2023
28 februarie 2022

Pregătiri pentru Timișoara 2023

Echipa Curatorială Timișoara 2023 face apel la furnizorii de servicii conexe din oraș care pot contribui la dezvoltarea și implementarea evenimentelor culturale în 2023.
Foto: Lucian Pană

Colegul nostru, Silviu Scrob, expert în management producție culturală, s-a întâlnit cu furnizorii de servicii conexe care pot contribui la dezvoltarea și implementarea evenimentelor culturale în anul 2023. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Proiecte la sfârșitul săptămânii trecute.

S-a discutat despre strategia producției Programului Cultural 2023 și despre oportunitatea de a dezvolta noi colaborări între operatorii culturali și furnizorii locali menite să îmbunătățească oferta și calitatea culturală.

În sprijinul acestora, Centrul de Proiecte și Primăria Municipiului Timișoara, lucrează deja la o platformă digitală care va centraliza cartografierea infrastructurii culturale a orașului și resursele furnizorilor de servicii conexe. Scopul este să eficientizeze accesul la informație și resurse necesare creației, planificării și organizării evenimentelor culturale și să încurajeze colaborarea cu furnizorii de servicii locale.

Facem apel la posesorii de spații culturale, echipamente scenotehnice (scene, lumini, sunet, video), infrastructuri necesare pentru producția evenimentelor culturale (garduri, generatoare, distribuții electrice, corturi, utilaje etc.) dar și la lucrătorii în domeniul evenimentelor culturale (tehnicieni, sunetiști, luminiști, tehnicieni video, riggeri, manageri de producție etc.) să ni se alăture în acest demers.

Trimite-i un e-mail colegului nostru Lucian Pană la adresa lucian.pana@centruldeproiecte.ro sau sună la numărul de telefon 0747058257 pentru a intra în legătură cu noi.

Citiți aici mai multe despre Silviu Scrob: www.scrob.ro


Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?