Centrul de Proiecte
Timișoara
Timișoara 2023
11 iulie 2023

Power Station x Timișoara 2023 | „Ceau, Cinema!”, aniversare de zece

Am deschis o serie de interviuri și articole despre organizații și evenimente din programul Timișoara 2023 care se adresează publicului tânăr. Citește pe timisoara2023.eu, la secțiunea Noutăți, primul dintre ele.
Sloganul Ceau, Cinema: „Lubenița e mai bună decât popcornul”

Cel mai longeviv festival de film din Timișoara, Ceau, Cinema, își sărbătorește cea de-a zecea aniversare chiar în anul în care orașul deține titlul de Capitală Europeană a Culturii. Evenimentul din acest an vine cu o serie de activități diversificate, iar o bună parte din ele se adresează publicului tânăr.

Am vrut și noi să vedem ce stă în spatele ediției cu numărul zece, dar și care sunt resorturile care au stat în spatele creșterii „Ceau, Cinema!”. Elisabeta Varga-Piątek, din echipa Ceau, Cinema!, ne-a răspuns la câteva întrebări.

Află ce au în comun filmele cu autoironia, curajul, un board game și… hidratarea pe site-ul Timișoara 2023 >

Acesta este primul dintr-o serie de interviuri și articole despre organizații și evenimente din programul Timișoara 2023 care se adresează publicului tânăr. Vei găsi, săptămânal, resurse interesante pentru profesori și părinți, educatori, tineri activi în viața orașului și copii curioși.

Seria îți este oferită de Centrul de Proiecte Timișoara, în cadrul Power Station, componenta Programului cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” dedicată creșterii capacității sectorului cultural.

 


Ilustrație de Sorina (Vazelina) Vasilescu pentru Ceau, Cinema! 2023
Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?