Centrul de Proiecte
Timișoara
Comunicate
12 iulie 2024

Impuls în comunitate – 14 proiecte primesc finanțate de 1.000.000 de lei pentru proiecte în comunitate

14 proiecte noi proiecte vor aduce în anul 2024 un Impuls în comunitate în valoare de 1.000.000 de lei, din bugetul Municipiului Timișoara. Activarea comunității prin voluntariat, ateliere sau spectacole pentru copii, acțiuni prin care crește nivelul conștientizării sănătății mintale, dar și multe alte proiecte care pun în valoare locuri din cartierele Timișoarei și consolidează relațiile între oameni sunt proiectele care au primit finanțare prin acest program.
Adrian Anghel

Pentru anul 2024, direcțiile tematice ale programului de finanțare Impuls în comunitate sunt Implicare în comunitate și Cultură în comunitate.  La fiecare tematică au fost finațare câte 7 proiecte. 

Obiectivul principal al acestui program este creșterea numărului de locuitori implicați activ în oraș, în inițiative generate din comunitate, pentru o mai bună calitate a vieții în comun, precum și creșterea numărului de intervenții culturale participative în oraș, prin acțiuni creative adaptate la spațiul și comunitățile orașului.

Acest  program acordă atenție inițiativelor care sprijină dezvoltarea individuală și colectivă, care stabilesc relații noi sau consolidează relațiile existente între oameni, ridică nivelul de trai și promovează bunăstarea socială, contribuind la o societate mai deschisă și mai rezilientă. 

Lista completă cu proiectele finanțate aici


Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?