Centrul de Proiecte
Timișoara
Noutăți
11 iulie 2024

Hai la Turneul de baschet 3x3 „Celebrarea orașului”

Ia-ți încă 3 prieteni și vino să joci baschet pe 17 și 18 august, în cadrul evenimentului „Celebrarea orașului”. Terenurile din Uszoda (Parcul Central) și de pe Bulevardul Vasile Pârvan vor găzdui Turneul de baschet 3X3. Evenimentul este organizat al doilea an consecutiv de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, în parteneriat cu Podium Point.
Adrian Anghel | Turneul de baschet 3X3 „Warm-up Celebrarea Orașului”

Cei care doresc să concureze în cadrul turneului sunt rugați să se înscrie pe platforma FIBA 3x3 pentru categoriile: U10 (între 8 și 10 ani) , U12 (între 10 și 12 ani), U14 (între 12 și 14 ani), U16 (între 14 și 16 ani), U18 (între 16 și 18 ani) și OPEN (între 18 și 45 de ani). Toate cele 6 categorii pot fi formate în totalitate de persoane de același gen sau pot avea componență mixtă. Vor fi formate câte 8 echipe din fiecare categorie. 

Perioada limită pentru înscrieri este 9 august sau până la ocuparea locurilor disponibile. Participarea este gratuită. Concurenții minori vor putea participa la competiție doar cu acordul scris al părinților sau al reprezentanților legali.



Participanții vor primi un kit de participare: sacoșă, maiou, băuturi de hidratare, batoane proteice, iar la finalul competiției câștigătorii vor fi premiați. Pe durata evenimentului va fi asigurată în permanență asistență medicală. 

Anul trecut, în cadrul evenimentului „Celebrarea orașului”, a fost organizată prima ediție a campionatului. În luna iunie, pe noul teren de baschet de pe Bulevardul Vasile Pârvan a avut loc un warm-up al acestui campionat. 45 echipe au jucat baschet pentru prima dată pe noul teren de baschet din centrul orașului. 

Între 16-18 august, malurile Canalului Bega și Bulevardul I. C. Brătianu vor găzdui evenimente diverse, de la concerte, evenimente sportive sau pentru copii. În cadrul primei ediții a evenimentului, din anul 2023, au fost organizate peste 130 de evenimente care au animat orașul, malurile canalului Bega și alte 50 de locații din Timișoara.

Citește Regulament turneu de baschet 3x3 Celebrarea orașului 2024

Înscrie-te la Turneul de baschet 3x3 Celebrarea orașului

Descarcă Declarația de înscriere și GDPR

 


Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?