Centrul de Proiecte
Timișoara
Comunicate
26 februarie 2024

Hai în echipă!

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara își mărește echipa cu șase posturi scoase la concurs.
Echipa Centrului de Proiecte Timișoara

Pentru a întregi echipa este nevoie de: expert programe și proiecte, inspector de specialitate coordonare programe de finanțare, expert design, expert management programare și administrare spații, inspector de specialitate responsabil locație, referent tehnic. Toate cele șase posturi sunt pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă.

Cei care vor să se alăture echipei, sunt invitați să consulte descrierea, bibliografia și cerințele fiecărui post pe pagina Centrului de Proiecte, la centruldeproiecte.ro/concursuri. Dacă sunt îndeplinite condițiile, dosarele pot fi depuse la sediul Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara, str. Vasile Alecsandri, nr. 1,SAD 7, et. 1 în intervalul orar 10:00–15:00, până la data de 11 martie 2024  inclusiv. 

Proba scrisă va avea loc în data de 18 martie 2024, începând cu ora 10:00, la sediul Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara.

Proba interviului pentru posturile „Inspector de specialitate responsabil locație, grad II” și „Referent tehnic, grad I”, va avea loc în data de 22 martie 2024, începând cu ora 13.30, la Cinema Timiș, Piața Victoriei, nr. 7. Pentru celelalte patru posturi, proba interviului va avea loc în data de 22 martie 2024, începând cu ora 9:30, la sediul Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara.


Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?