Centrul de Proiecte
Timișoara
Proiecte finanțate
25 aprilie 2023

11 noi proiecte culturale finanțate prin European Echoes, Grow și Inside Timișoara 2023

În urma contestațiilor, 11 noi proiecte culturale se alătură programului Timișoara 2023, prin programele de finanțare European Echoes, Grow și Inside Timișoara 2023, pe care le-am lansat în luna februarie.
Timișoara 2023 | Credit foto: Cătălin Anghel

Procesul de evaluare a proiectelor și, ulterior, a contestațiilor, s-a încheiat. Cele 11 proiecte nou selectate în urma contestațiilor se alătură celor 72 deja selectate. Astfel, în total, 83 de proiecte vor contribui la bogăția programului Capitalei Culturale Europene.

Vor extinde și vor consolida programul Timișoara 2023 numeroase festivaluri de film, de teatru sau de muzică, evenimente pline de energia dansului contemporan, proiecte dedicate literaturii, patrimoniului arhitectural sau diversității Timișoarei, proiecte care valorizează legătura orașului nostru cu Bega, evenimente incluzive, care aduc oamenii împreună.

Vezi listele complete ale proiectelor care au obținut finanțare la European Echoes, Grow Timișoara și Inside Timișoara.

______________
🟡 Programele de finanțare European Echoes, Grow Timișoara și Inside Timișoara sunt derulate de Centrul de Proiecte Timișoara, din sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii, în sesiunea de selecție februarie-martie 2023.


Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?