Centrul de Proiecte
Timișoara
Noutăți
22 mai 2024

Dialog despre moștenirea Capitalei Culturale

Primăria Municipiului Timișoara și Centrul de Proiecte, în colaborare cu Consiliul Județean Timiș și Asociația Timișoara 2023 vă invită la o nouă ediție Platforma TM2023, evenimentul anual de dialog al comunității Timișoara 2023.
Platforma TM2023 (întâlnire de networking operatori culturali)

Evenimentul va avea loc vineri, 31 mai 2024, în intervalul 9:30-16:00, la MX – „Corneliu Miklosi” (Bd. Take Ionescu, nr. 83, Timișoara). În cadrul acestei ediției din acest an vom discuta despre continuarea dezvoltării prin cultură a Timișoarei în spiritul valorilor Programului Timișoara 2023: încurajarea accesului democratic la cultură, a implicării civice și a participării publicului, a aprecierii identității locale și a conectării europene. 

Dialogul va contribui la definitivarea Planului de Moștenire a Programului Timișoara 2023. Acesta este un document de politică publică pe care Centrul de Proiecte îl elaborează cu participarea unor cercetători și experți în planificare participativă, cu sprijinul operatorilor culturali și a membrilor comunității și implicarea administrației locale. 

Un ecosistem cultural rezilient, susținut de mecanisme de finanțare mature, de o infrastructură culturală în expansiune și un public diversificat și deschis constituie rodul muncii întregii comunități în derularea Programului Timișoara 2023.

Vă rugăm să vă confirmați participarea, prin completarea formularului de înscriere, până miercuri, 29 mai, ora 18:00. 

Evenimentul face parte din programul Power Station, componenta Programului cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” dedicată creșterii capacității sectorului cultural și implementată de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara.


Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?