Centrul de Proiecte
Timișoara
Timișoara 2023
14 noiembrie 2022

Căutăm observatori ai Programului Cultural „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în 2023”

Alături de oportunitatea de a se bucura de cât mai mult din efervescența „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”, oferim profesioniștilor locali ocazia să contribuie, ca observatori externi, la monitorizarea impactului asupra comunității al Programului Cultural „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în 2023”.
Căutăm observatori ai Programului Cultural Timișoara 2023

În acest moment, Programul Cultural Timișoara 2023 este asigurat de aproape 40 de organizații și instituții publice de cultură și urmează să fie extins, iar amploarea sa impune dezvoltarea unei echipe independente de observatori. 

Persoanele selectate ca observatori vor constitui un grup de profesioniști cu profiluri și roluri diferite, care vor fi invitați să documenteze evenimentele din cadrul Programului Cultural Timișoara 2023, începând cu finele acestui an și continuând pe tot parcursul anului 2023. În toate activitățile pe care le realizează, observatorii vor fi coordonați și sprijiniți de către echipa Centrului de Proiecte. 

În acest context, sunt invitate să își depună candidaturile persoanele cu experiență în organizarea, producția și managementul de evenimente culturale sau, după caz, cu expertiza în implementarea, managementul, monitorizarea sau evaluarea proiectelor și programelor finanțate din fonduri nerambursabile din domeniile: cultură, educație, dezvoltare, cercetare, cooperare transfrontalieră/internațională. 

Observatorii vor participa la evenimente, le vor documenta, vor contribui la monitorizarea, la analiza implementării proiectelor și la introducerea datelor despre rezultatele proiectelor într-o platformă digitală de date necesare monitorizării.

Candidaturile se transmit online, prin intermediul acestui formular de înscriere. Candidații vor include un CV care prezintă experiența relevantă, o motivație de participare și alte link-uri relevante (proiecte, portofolii etc.).

Procesul de înscriere și evaluare a candidaturilor este continuu. Contractarea se face ulterior, în funcție de nevoile Programului Cultural Timișoara 2023.


Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?