Centrul de Proiecte
Timișoara
Timișoara 2023
24 noiembrie 2022

Căutăm experți evaluatori independenți pentru Programul Cultural Timișoara 2023

Profesioniștii din mediul cultural sunt invitați să își depună candidatura pentru formarea comisiilor de evaluare a proiectelor culturale înscrise la sesiunile de selecție finanțate din bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii, implementate de Centrul de Proiecte.
Timișoara 2023

Invitația se adresează specialiștilor care au competențe profesionale specifice și experiență de minimum 3 ani în cel puțin una din cele cinci arii culturale: arte vizuale, artă digitală și noile media;  artele spectacolului;  promovarea culturii scrise;  patrimoniu cultural; educație în și prin cultură, intervenție culturală, rezidențe. De asemenea, este necesar ca evaluatorii să cunoască mecanismele finanțărilor publice în domeniul culturii, din postura de evaluatori și/sau în managementul proiectelor culturale.

Programul cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” este constituit cu precădere din proiecte și evenimente organizate de operatori culturali publici și privați, care accesează finanțări publice de la bugetele locale și de la bugetul de stat, alături de surse proprii și alte surse atrase. În acest context, Centrul de Proiecte lansează o serie de sesiuni de selecție pentru extinderea și consolidarea Programului Timișoara 2023, din bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii, implementate de Centrul de Proiecte. Experții evaluatori independenți vor evalua și vor selecta proiectele care vor fi înscrise de operatorii culturali.

Candidaturile se transmit online, prin intermediul formularului disponibil pe site-ul centruldeproiecte.ro, însoțite de un CV, o motivație de participare și de link-uri relevante (proiecte, portofolii etc.).Aflați mai multe informații despre profilul și rolul evaluatorilor, despre specificul evaluării în contextul Programului Cultural Timișoara 2023, despre calendarul procedurii de selecție a evaluatorilor și aplicați până pe 12 decembrie, completând formularul online.


Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?