Centrul de Proiecte
Timișoara
Timișoara 2023
5 septembrie 2023

Căutăm experți evaluatori independenți pentru Programul Cultural Timișoara 2023

Invităm profesioniștii din mediul cultural să își depună candidatura pentru formarea comisiilor de evaluare a proiectelor culturale înscrise la sesiunile de selecție finanțate din bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii, implementate de Centrul de Proiecte.
Timișoara 2023

Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” este constituit cu precădere din proiecte și evenimente organizate de operatori culturali publici și privați, care accesează finanțări publice de la bugetele locale și de la bugetul de stat, alături de surse proprii și alte surse atrase.

În acest context, Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara continuă să lanseze sesiuni de selecție pentru extinderea și consolidarea Programului Timișoara 2023, din bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii. Experții evaluatori independenți vor evalua și vor selecta proiectele care vor fi înscrise de operatorii culturali.

Invitația se adresează specialiștilor care au competențe profesionale specifice și experiență de minimum 3 ani în cel puțin una din cele cinci arii culturale: arte vizuale, artă digitală și noile media; artele spectacolului;  promovarea culturii scrise; patrimoniu cultural; educație în și prin cultură, intervenție culturală, rezidențe; mobilități pentru sectorul cultural.

Totodată, este necesar ca evaluatorii să prezinte o bună cunoaștere a mecanismelor finanțărilor publice în domeniul culturii, din postura de evaluatori și/sau coordonatori de proiecte culturale, cu cel puțin 3 ani de experiență în acest(e) rol/roluri.

Candidaturile se transmit prin intermediul formularului online, însoțite de CV, motivație de participare și de link-uri relevante (proiecte, portofolii etc.).


Termenul limită este 26 septembrie 2023.

>> Aplică online >>

 


Platforma TM2023 | #PowerStation (31 mai 2023, Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi”, Timișoara)
Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?