Centrul de Proiecte
Timișoara
Noutăți
25 martie 2022

Vrei să aplici la Impuls în Comunitate sau Orașul în Mișcare? Hai să ne întâlnim.

Săptămâna viitoare vom organiza două sesiuni informative care să te ajute să găsești răspunsurile de care ai nevoie dacă vrei să aplici pentru finanțare la apelurile Impuls în Comunitate sau Orașul în Mișcare.
Centrul de Proiecte

Luni, 28 martie, va avea loc un atelier de lucru practic dedicat apelului Impuls în Comunitate. Florentina Fekete-Müller te așteaptă la sediul Centrului de Proiecte, strada Vasile Alecsandri, numărul 1, de la ora 17:00, pentru a parcurge împreună pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a aplica la această sesiune de finanțare nerambursabilă din bugetul local. Dacă ți se pare util și vrei să participi te rugăm să trimiți un e-mail prin care să confirmi prezența, alături de datele tale de contact, pe adresa fekete.muller@centruldeproiecte.ro.

Apoi miercuri, 30 martie, colegul nostru Alex Boca te va ghida și îți va răspunde la întrebări pentru apelul Orașul în Mișcare. Trimite-i un e-mail de confirmare pe adresa alex.boca@centruldeproiecte.ro și vino la ora 17:00 la în aceeași locație să găsești răspunsuri care să te ghideze în procesul de aplicare.

Colegii noștri vă roagă să aduceți un laptop sau o tabletă la cele două întâlniri, de ospitalitate și exemple de bune practici ne ocupăm noi!


Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?