Centrul de Proiecte
Timișoara
Noutăți
16 martie 2023

Ajută-ne să completăm temele pentru evaluarea TM2023

Centrul de Proiecte te invită să contribui la identificarea celor mai importante subiecte care dau măsura impactului Programului Cultural Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii.
Opening Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii

Toate orașele care dețin titlul de Capitală Europeană a Culturii în perioada 2020-2023 au obligația să realizeze autoevaluări ale rezultatelor și impactului titlului, pe care le trimit ulterior la Comisia Europeană și le fac publice.

Centrul de Proiecte a inițiat o procedură de consultare a pieței, în vederea elaborării documentației pentru achiziționarea de servicii pentru realizarea a trei studii despre Programul Cultural „Timișoara - Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”. Cercetările privesc guvernanța Programului, participarea publicului și evoluția scenei culturale și creative a Timișoarei în perioada 2016-2023 în contextul Programului. 

Conținutul cercetărilor pe care le propunem se bazează pe indicațiile date de Comisia Europeană  prin ghidul în care invită orașele care dețin titlul de Capitală Europeană a Culturii să utilizeze un set comun de indicatori cu prioritate, indicatori care corespund criteriilor de evaluare, obiectivelor generale și specifice ale Capitalei Europene a Culturii. De asemenea, Comisia Europeană invită orașele să adapteze și să definească indicatori specifici contextului, priorităților și activităților care definesc propriile obiective și particularităților Programului cultural propus. 

Pe lângă consultarea pieței, vrem să știm care sunt temele pe care tu, actor cultural și al comunității, le consideri necesare pentru munca ta și pentru oraș.

Chiar dacă nu ești cercetător sau posibil ofertant pentru realizarea studiilor, scrie-ne ce este util să afli în plus prin aceste cercetări pe adresa de email: impact@centruldeproiecte.ro până în data de 7 aprilie.

 

Consultarea pentru studiul „Guvernanța Programului cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” – gestionarea complexității într-un climat turbulent și rolul culturii pentru dezvoltare

Citește mai mult

 

Consultarea pentru studiul sociologic „Participarea publicului în Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”

Citește mai mult

 

Consultarea pentru studiul „Evoluția scenei culturale și creative a Timișoarei în contextul Programului cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”

Citește mai mult 

 

 

 


Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?