Centrul de Proiecte
Timișoara
Cultură
Sesiunea 2023-2024

Grow with CCD

Perioada
mai - iunie 2023
Finanțat prin
Suma solicitată
50.000 lei

Grow with CCD își propune consolidarea prezenței dansului contemporan în orașul Timișoara, dezvoltarea sectorului coregrafic la nivel local și schimbarea percepției publicului asupra formelor de spectacol din zona artei coregrafice. Obiectivele pot fi atinse prin două activități propuse de Compania Contemporary Creative Dreamers din poziția de actant principal. Un atelier intensiv de dans contemporan Round-Around dedicat profesioniștilor și elevilor și  studenților din zona artei coregrafice, cu acces gratuit pe bază de selecție în urma  înscrierilor. Atelierul se va desfășura pe o durată a 10 ore de studiu. Reprezentații ale spectacolului de dans contemporan The Last Raid of HumanKind într-un spațiu public din Timișoara. 

Compania Contemporary Creative Dreamers își propune să fie liant între oraș și comunitatea artei coregrafice din România. Vor fi prezentate în spațiul public spectacolul The Last Raid of Human Kind și atelierului Round-Around. Prin calitatea activităților propuse, compania va oferi atât publicului, cât și cursanților, un reper despre ceea ce înseamnă un mediu profesionist în domeniul artei coregrafice, dar și cum se construiește o astfel de carieră.

Viziunea companiei, aplicată și în cazul proiectului Grow with CCD, este aceea că un produs cultural coregrafic profesionist poate inspira și aduce publicul mai aproape de această artăProiectul își propune prin atelierul Round-Around să contribuie la dezvoltarea sectorului  coregrafic prin organizarea unui eveniment dedicat și prin facilitarea accesului gratuit. Prin reprezentațiile de dans contemporan ne dorim să oferim publicului un produs de nivel  profesionist, dar și dezvoltând o dimensiune educațională care poate fi formatoare. 


Distribuie
Este utilă această pagină?