Centrul de Proiecte
Timișoara

Calendarul Timișoara 2023 – Formular pentru planificarea și programarea evenimentelor în anul 2023

De ce?

Pentru realizarea programului Capitalei Europene a Culturii avem nevoie cu toții de o inventariere în detaliu a tuturor evenimentelor care vor constitui calendarul Timișoara 2023.
Acest calendar ne ajută, în primul rând, să gestionăm suprapunerile de evenimente pe axa spațiilor și timpului cărora li se adresează. Cu cât datele pe care le primim de la voi sunt mai precise, cu atât mai coerent și de impact va fi programul nostru, al tuturor.
Evident, calendarul este esențial pentru vă putea susține și integra în campaniile de comunicare, în relația cu sponsori și parteneri, în procesele de documentare și de arhivare.

Cum?

Este foarte important ca să furnizați informații clare și detaliate pentru fiecare eveniment individual din cadrul proiectelor dumneavoastră.
Dacă un proiect / program are 50 de evenimente unice, trebuie completate 50 de fișe calendar, câte una pentru fiecare eveniment în parte.

Ce?

Definim ca eveniment acea acțiune unică adresată publicului care se desfășoară într-un context bine determinat pe axele spațiului și timpului.

Exemple de evenimente:

  • Expoziția X care are loc în spațiul Y, între datele A și B.
  • Vernisajul / finisajul expoziției X care are loc în spațiul X, în data A, între orele H și I.
  • Concertul / concertele scenei X, din cadrul festivalului Y, care ale loc în spațiul Z, între orele A și B.
  • Spectacolul X cu _____, din cadrul festivalului Y, care are loc în spațiul X, în data A, între orele H și I.
  • Atelierul / Masterclass-ul / Conferința X, cu_____, din cadrul acțiunii Y, care are loc în spațiul Z, în data A, între orele H și I.

Formularul nu mai este disponibil.
Este utilă această pagină?