Centrul de Proiecte
Timișoara

Mihai Zugravu

Coordonare strategii comunicare și marketing

Mihai Zugravu, specialist Relații Publice stabilit în Sibiu, s-a alăturat echipei de comunicare a Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara, pentru rolul de coordonator comunicare și relații internaționale. Are peste 15 ani de experiență în comunicare și management cultural, atât în sectorul public, cât și în cel privat și ONG. A activat pentru unii dintre cei mai importanți actori ai scenei culturale sibiene, precum: Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Teatrul de Balet Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Bis Teatru - prima companie independentă de teatru din Sibiu, Fundația Culturală Artex etc.

A coordonat campaniile de comunicare și marketing ale evenimentelor produse de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu: spectacole, turnee naționale și internaționale etc. (2018 - 2021), lansarea platformei scena-digitala.ro, distinsă cu premiul UNITER, prima platformă de streaming online a unui teatru național din România (2020), și a reprezentat instituția, în calitate de invitat, la Bienala de Dans Contemporan, Shanghai, China (2019) și ASITEJ Artistic Gathering Beijing, China (2018). În cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, rolul de coordonator PR a fost dublat de cel de asistent de proiect pentru Therme Forum – Teatru și Arhitectură (2019), eveniment ce a adus în premieră absolută la Sibiu cele mai mari birouri de arhitectură din întreaga lume, în cadrul unei serii de conferințe și dezbateri publice despre perspectiva construcției unui nou centru de spectacole la Sibiu. A dezvoltat împreună cu Graffiti PR campania de comunicare pentru ediția online a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS online „Puterea de a crede / Empowered”), primul eveniment de artele spectacolului din România organizat în mediul digital în contextul pandemic al anului 2020, campanie ce a primit două nominalizări în cadrul Romanian PR Awards 2020, la categoriile „Media Relations și Influencer Relations” și „Cultură. Artă”.

Pentru Teatrul de Balet Sibiu și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu a îndeplinit, de-a lungul celor peste zece ani de colaborare, diferite roluri: manager de comunicare (2010 - 2018 și 2021 - prezent), manager de proiect (Festivalul Medieval „Cetăți Transilvane” Sibiu, Ziua Muzicii Ușoare Românești, Concert de Operă și Balet de Anul Nou, premiera națională de teatru-dans „Sînt o babă comunistă!”, singurul spectacol de teatru-dans din România inspirat de romanul omonim al lui Dan Lungu etc.), manager de turneu („Lacul Lebedelor”, Yerres și Longjumeau, Franța, 2017). A reprezentat instituția în calitate de invitat, la Bienala de Dans Contemporan Tallinn, Estonia (2021).


Este utilă această pagină?