Centrul de Proiecte
Timișoara

Codruța Vulcu

Coordonator evenimente mari Timișoara 2023

Codruța Vulcu este expertă în organizarea de evenimente de mare amploare. Are peste 19 ani de experiența în industria de evenimente și în cea muzicală, cu un portofoliu bogat printre care se numără și organizarea, din punct de vedere logistic și operațional, a ceremoniilor oficiate în 2019 de Sanctitatea Sa Papa Francisc pe Câmpia Libertății din Blaj. Codruța este, de asemenea, directorul Festivalului ARTmania, East European Music Conference & Showcase Festival, Blaj aLive Festival și Romanian Music Export, precum și președinte AROC (Asociația Română a Organizatorilor de Concerte și Evenimente Culturale).

Rezultatele carierei sale îndelungate au fost recunoscute în 2021 când a primit medalia „Meritul Cultural", care se acordă cetățenilor români și străini pentru răsplătirea talentului și a serviciilor aduse culturii, artei, științei și promovării operelor sociale, de impact local sau regional. În 2020, Codruța Vulcu primit trofeul categoriei „Award for Excellence and Passion” în cadrul competiției European Festival Awards, iar la ediția din 2019 i-a fost înmânat premiul categoriei „Best Small Festival” pentru Festivalul ARTmania de la Sibiu.

Codruța a fost crescută în spiritul artei și are o diplomă de licenţă în Artă la Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti. În timpul studiilor (2000-2005) şi-a expus lucrările artistice în expoziţii personale la Muzeul Naţional de Artă Contemporană din Bucureşti, precum şi în Muzeul de Artă Contemporană Kiasma, Helsinki.


Este utilă această pagină?