Centrul de Proiecte
Timișoara
Comunicate
28 martie 2023

Căutăm noi colegi

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara își mărește echipa. Dacă vrei și tu să contribui cu cunoștințele tale în dezvoltarea comunității locale și nu numai, depune-ți candidatura.
Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara

12 noi posturi sunt scoase la concurs: 5 dintre ele sunt disponibile pe perioadă nedeterminată și încă 7 pe perioadă determinată, până la data 31 iulie 2024, în contextul Programului cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”.

Găsești aici descrierea și cerințele pe care trebuie să le îndeplinești ca viitor posibil coleg. Dacă că ți se potrivește, aplică și tu. 

După ce te asiguri că ai toate documentele, vino să-ți depui dosarul fizic la sediul Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara, str. Vasile Alecsandri, nr 1 ( SAD 7, et. 1, Timișoara, jud. Timiș) între orele 11:00–16:00, până la data de 10 aprilie 2023, inclusiv. Documentele din dosarul de concurs se prezintă în copii legalizate sau însoțite de documentele originale, care se certifică pentru conformitatea cu originalul de către secretarul comisiei de concurs.

Proba scrisă va avea loc în data de 20 aprilie 2023, începând cu ora 10:00, la sediul Primăriei Municipiului Timișoara – bd. C.D. Loga, nr. 1, Timișoara.

 


Distribuie

Contact Presă

Anderka-Maria Iancea
Comunicare și relații publice
comunicare@centruldeproiecte.ro
+40711.931.123
Este utilă această pagină?